Over HekkemaKampeerauto's

Stelt U zich eens voor.....
U wordt wakker in uw kampeerauto, kijkt uit het raam, de zon schittert boven de zee. U kleedt zich aan, loopt naar de plaatselijke bakker en komt terug met verse croissantjes en een stokbrood. Uw partner heeft koffie gezet, borden, bestek en het broodbeleg gepakt. Samen lopen jullie het strand op om aan een heerlijk ontbijt te beginnen.


Met de kampeerauto op stap betekent elk moment zelf bepalen waar je gaat of staat. Volkomen vrijheid, nergens van afhankelijk, de vakantie voor de deur laten beginnen. Geen haast hebben en volop kunnen genieten van alles wat zich onderweg voordoet.

De kleine kampeerauto komt op bijna iedere plek en overal zijn overnachtingsmogelijkheden. Bovendien staat de bus gewoon voor de deur, klaar voor weekenden of dagjes weg. Ook voor dagelijks gebruik is de moderne bus/bestelauto prima. Comfort van een personenauto, hoge zitplaats, goed uitzicht en multifunctioneel. Even een bed ophalen bij Ikea, geen probleem.


EVEN VOORSTELLEN...
Ik ben Paul Hekkema en al 30 jaar lang een enthousiast kampeerauto gebruiker. Mijn hobby werd mijn beroep. Vanaf 1973 was ik Citro├źnspecialist, met de nadruk op de Deux Chevaux, 'de lelijke eend'. Ik kwam al snel in aanraking met de Citro├źn HY, of 'de ribbeltjesbus'. Mijn eerste kampeerbus was een HY, er zouden vele volgen.

In 1989 heb ik mijn bedrijf 'Citonda' verkocht. Vanaf dat moment is de kampeerauto mijn passie.
Met een compagnon runde ik 7 jaar een groot camperbedrijf, maar sinds 2003 leg ik mij toe op het ombouwen van bestelbusjes tot kampeerauto.

Ik sta voor:
  • Hoge kwaliteit: Een goed afgewerkte inbouw met aandacht voor degelijkheid en doelmatigheid.
  • Maatwerk: De inbouw kan aangepast worden aan al uw persoonlijke wensen.
  • Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik geef een volledig jaar garantie op de inbouw.

Naast een complete - of gedeeltelijke ombouw kunt u bij mij terecht voor reparaties, aanpassingen, het plaatsen van camperdaken, onderhoud en al uw camperonderdelen.

Heeft u nog geen busje om om te bouwen? Wilt u een speciaal model? Of bent u op zoek naar een goede gebruikte camper? U kunt van mij deskundig advies verwachten en ik help u graag met de aankoop!