profiel

EVEN VOORSTELLEN…

 

Ik ben Paul Hekkema en al ruim 30 jaar lang een enthousiast kampeerauto gebruiker. Mijn hobby werd mijn beroep.
Vanaf 1973 was ik Citroënspecialist, met de nadruk op de Deux Chevaux, ‘de lelijke eend’. Ik kwam al snel in aanraking met de Citroën HY, of ‘de ribbeltjesbus’. Mijn eerste kampeerbus was een HY, er zouden vele volgen.

 

PASSIE

In 1989 heb ik mijn bedrijf ‘Citonda’ verkocht.
Vanaf dat moment is de kampeerauto mijn passie.
Met een compagnon runde ik 7 jaar een groot camperbedrijf, maar al vele jaren leg ik mij toe op de kleine kampeerauto. Ik ben gespecialiseerd in:

Volkswagen Transporter T5/T6
Opel Vivaro, Renault Trafic, Nissan NV300 en Fiat Talento.


WAT DOE IK VOOR U…

De inbouw/ombouw van uw bus
Het plaatsen van een kampeerautodak
Montage BearLock versnellingsbakslot

Uitvoeren van reparatie en onderhoud
Het leveren van onderdelen en accessoires
Deskundig advies geven

Stelt U zich eens voor…

U wordt wakker in uw kampeerauto, kijkt uit het raam, de zon schittert boven de zee. U kleedt zich aan, loopt naar de plaatselijke bakker en komt terug met verse croissantjes en een stokbrood. Uw partner heeft koffie gezet, borden, bestek en het broodbeleg gepakt. Samen lopen jullie het strand op om aan een heerlijk ontbijt te beginnen.

Met de kampeerauto op stap betekent elk moment zelf bepalen waar je gaat of staat. Volkomen vrijheid, nergens van afhankelijk, de vakantie voor de deur laten beginnen. Geen haast hebben en volop kunnen genieten van alles wat zich onderweg voordoet. De kleine kampeerauto komt op bijna iedere plek en overal zijn overnachtingsmogelijkheden. Bovendien staat de bus gewoon voor de deur, klaar voor weekenden of dagjes weg.

Ook voor dagelijks gebruik is de moderne bus/bestelauto prima. Comfort van een personenauto, hoge zitplaats, goed uitzicht en multifunctioneel. Even een bed ophalen bij Ikea, geen probleem.

Bussen/bestelauto’s, geschikt als kampeerauto en voor dagelijks gebruik, zijn o.a.:
VW Transporter T5/T6, Opel Vivaro, Renault Trafic, Nissan NV300 en Fiat Talento, Mercedes Vito/Viano, Ford Transit Custom, Peugeot Expert, Toyota Proace, Citroën Jumpy.