inbouw

INBOUW ALGEMEEN

Ik ben gespecialiseerd in het inbouwen van kleine bussen/bestelauto’s.
       
De VW Transporter. Van oudsher de meest bekende kampeerautobus. Niet alleen in Europa, maar op alle continenten kom je de populaire kampeerauto tegen. Grote betrouwbaarheid en het rijcomfort van een personenauto maken deze bus zo geliefd.

De Opel Vivaro/Renault Trafic/Nissan NV300/Fiat Talento.

Identieke modellen, met slechts kleine verschillen. Zijn aansprekende uiterlijk, uitstekende rijkwaliteiten en een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding maken deze bus ook zeer geschikt als kampeerauto.

WAT U KUNT VERWACHTEN

Een goed afgewerkte inbouw van hoge kwaliteit,
met aandacht voor degelijkheid en doelmatigheid.
De inbouw kan aangepast worden aan al
uw persoonlijke wensen.

VW TRANSPORTER T5/T6

OPEL VIVARO / RENAULT TRAFIC / NISSAN NV300 / FIAT TALENTO

Stelt U zich eens voor…

U wordt wakker in uw kampeerauto, kijkt uit het raam, de zon schittert boven de zee. U kleedt zich aan, loopt naar de plaatselijke bakker en komt terug met verse croissantjes en een stokbrood. Uw partner heeft koffie gezet, borden, bestek en het broodbeleg gepakt. Samen lopen jullie het strand op om aan een heerlijk ontbijt te beginnen.

Met de kampeerauto op stap betekent elk moment zelf bepalen waar je gaat of staat. Volkomen vrijheid, nergens van afhankelijk, de vakantie voor de deur laten beginnen. Geen haast hebben en volop kunnen genieten van alles wat zich onderweg voordoet. De kleine kampeerauto komt op bijna iedere plek en overal zijn overnachtingsmogelijkheden. Bovendien staat de bus gewoon voor de deur, klaar voor weekenden of dagjes weg.

Ook voor dagelijks gebruik is de moderne bus/bestelauto prima. Comfort van een personenauto, hoge zitplaats, goed uitzicht en multifunctioneel. Even een bed ophalen bij Ikea, geen probleem.

Bussen/bestelauto’s, geschikt als kampeerauto en voor dagelijks gebruik, zijn o.a.:
VW Transporter T5/T6, Opel Vivaro, Renault Trafic, Nissan NV300 en Fiat Talento, Mercedes Vito/Viano, Ford Transit Custom, Peugeot Expert, Toyota Proace, Citroën Jumpy.